Matrix Rower Machine- antrenamentul pentru intreg corpul la EliteGym!

Știm cât de mult iubești mișcare și antrenamentele la EliteGym, de aceea am adus pentru tine un echipament nou, care te ajută să lucrezi toți mușchii corpului. Este vorba despre Rower Machine, echipament fitness Matrix care îți oferă o nouă experiență în materie de tot ce știai până acum despre antrenamentele în sala de fitness.
Supranumitul canotaj pe uscat, Rower Machine stimulează aceeași mișcare și rezistență ca în cazul vâslitului pe apă. Ce este de fapt Rower Machine? Este exact ceea ce pare. Un aparat conceput pentru a imita antrenamentul efectuat atunci când vâslești într-o barcă de canotaj. Aproape toate aceste aparate vin cu monitoare pentru a urmări distanța, viteza, puterea și caloriile arse.  El lucrează în principal sistemul cardiovascular, dar implică activ aproape toți mușchii.


Ce este important la Rower Machine, power by https://www.facebook.com/MatrixFitnessRomania/?
Este important ca atunci când folosești Rower Machine să îți setezi riguros obiectivele. Este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când începi antrenamentul de vâslit. De exemplu, dacă țelul tău este să scoți un anumit timp, trebuie să îți fixezi o distanță (1.000 de metri) și să încerci să o parcurgi în cel mai scurt timp, monitorizând permanent timpul obținut.
Sau poți încerca o altă modalitate prin care să folosești Rower Machine, vâslind timp de 20-30 de minute, păstrând o viteză constantă. Acest antrenament este extrem de eficient pentru arderea grăsimilor. De asemenea, poate fi folosit ca exercițiu de încălzire înainte de a începe antrenamentele clasice, timp de 5-10 minute.
Canotajul este foarte bun pentru inima și plămâni, pentru că fiecare grupă de mușchi este antrenată, iar acest lucru face ca inima să pompeze mai mult sânge către țesuturi, furnizându-le energie și substanțe nutritive, în timp ce deșeurile reprezentate de toxine sunt eliminate.
Rower Machine crește rezistența și forța musculară a întregului corp. Folosirea aparatului de vâslit face ca întregul corp să lucreze, angajând atât grupele musculare majore ale picioarelor, cvadricepșii, cât și partea superioară a corpului și spatelui.
Matrix Rower Machine ajută la pierderea în greutate și îmbunătățește sistemul cardio-respirator. Canotajul sporește capacitatea pulmonară de a furniza oxigen sângelui, inimii și restului corpului.
La momentul actual este foarte greu să identifici un antrenament care te ajută să lucrezi întreg corpul. Rower Machine te ajuta să lucrezi mijlocul și spatele inferior, gambele, mușchii glutei și bicepșii.

Vino la EliteGym și bucură-te de noua tehnologie Rower Machine care îți va îmbunătăți rezistența, iar antrenamentele tale vor deveni mai intense.