O zi, o cauză socială, o mulțime de antrenamente cu intrare liberă!

Dacă îți doreai o zi pe care să ți-o dedici mișcării, în care să trăiești pasiunea pentru sport la cele mai inalte cote, EliteGym ți-a pregătit Open Day pe 8 decembrie 2018.

O mulțime de antrenamente, premii și abonamente la prețuri speciale. Dar cel mai important, pe 8 decembrie luptăm toți pentru Putanu Bogdan. El are nevoie de 15.000 de euro pentru operația de atac cerebral. De aceea, pe 8 decembrie ne unim toți forțele pentru a dona pentru Bogdan.

8 decembrie e Open Day pentru o mulțime de antrenamente, cu acces gratuit și o mulțime de surprize.

Iată programul celei mai energice zile în care distracția și solidaritatea sunt elementele principale:

  1. Începem cu Spinning Maraton- 3 ore incendiare de pedalat intens și de ars calorii alături de Mircea Moraru, Laura Mihalache,  Alex Bucur, Zanfir Ciprian, Burlui George si Bogdan Sibinovici, în intervalul 11:00-14:00.
  2. Urmează cea mai tare provocare! Clasa de CrossFit Chalenge 16:30-18:30, alături de Mircea Moraru, Alex Bucur, Dudu Andrei si Burlui George. 4 echipe, 4 antrenori, multiple provocari!  Din cele mai populare săli de Fitness, direct la EliteGym! Conceptul original de CrossFit vine la EliteGym, gratuit!  Antrenamentele de grup care nu cunosc plictiseala și plafonarea! Vei realiza exerciții pe un cadru special, folosind TRX-uri, antrenamente pe Plyo Box-uri, specifice CrossFit-ului și sisteme Matrix S Drive. Toate concepute astfel încât tu să te bucuri de acest concept original, care vine acum și la EliteGym! Accesul este gratuit.
  3. Maratonul distracției se încheie cu KANGOO JUMPS Hot Challenge în intervalul 18:00-19:00. Energia KANGOO JUMPS te va cuprinde imediat te va impulsiona și-ți va reda instant zâmbetul pe buze.La EliteGym, am stabilit că SPORTUL nu are reguli. Bine, ar fi una… Să te distrezi cât de mult poți și să-ți canalizezi energia spre a te simți bine.

Pe tot parcusul zilei ai acces gratuit la Maratonul EliteGym Open Day, punct de colectare a donațiilor pentru Putanu Bogdan. Scopul antrenamentelor noastre din data de 8 decembrie este de a strânge cât mai mulți bani pentru această cauză.

Mai mult, ne dorim să încurajăm mișcarea în rândul adolescenților și tinerilor pentru a fi mereu pregătiți pentru noi provocări. În ziua cu cele mai multe antrenamente, de Open Day oferim elevilor de liceu și studenților posibilitatea de a achiziționa abonamente la fitness și discipline, în baza cărora primesc cadou din partea EliteGym un rucsac sau un shacker pentru zilele la sală.

Vino și tu la EliteGym și bucură-te de energia, distracția și antrenamentele intense din Open Day!

Join Fitness, Join EliteGym!