Pentru mămici și tătici de pici super-energici!

Copiii sunt în permanență dornici de mișcare și de a experimenta orice tip de joacă, de distracție alături de prietenii lor. Probabil încerci tot timpul să aduci acel gram de noutate în viața micuțului tău, pentru a-i hrăni adrenalina, inteligența emoțională și a-l determina să rămână cât mai concentrat asupra lucrurilor care îi plac cu adevărat. Noi, la EliteGym ne-am gândit să-i oferim copilului tău o disciplină care să fie mai mult decât un sport, ci un stil de viață.

Îți recomandăm cu mult optimism să îi oferi prichindelului tău ocazia de a practica o oră de Judo, după care se va îndrăgosti iremediabil de acest sport.

Judo este sportul care poate fi practicat atât de băieți, cât și de fetițe, de toate vârstele. Mai ales la vârstele mici prichindelul tău poate deprinde mult mai repede tainele disciplinei.

Beneficiile sunt multiple, asta ți-o poate garanta, George Burlui, trainer și sensei la EliteGym, cel care de la vârsta de 8 ani practică Judo cu multă dedicare și pasiune.

Pentru ca toți părinții își doresc să aibă un copil sănătos, cu o dezvoltare armonioasă, Judo aduce în viața prichindelului întotdeauna porția de super-energie. Copiii pot învăța rapid să fie disciplinați, să își respecte coechipierii, să fie punctuali și în același timp ambițioși.

De asemenea, ei pot învăța rapid cum să se apere de agresiunile care pot surveni în orice mediu. La Judo, primii pași care e învață încă de la primele ore, este școala căderii. Micuțul tău trebuie să știe cum să se ferescă de accidentări, astfel el va fi pregătit ca în situațiile în care vor suferi o cădere, ă nu își spargă capul.Judo îl ajută să își canalizeze toată energia negativă și îi stimulează auto-controlul.

Ce trebuie să mai știi, este faptul că Judo este un sport solicitant, consumând un număr mare de calorii, ceea ce înseamnă că toți mușchii copilului tău se vor dezvolta armonios, forța și îndemânarea vor crește. Iar mobilitatea, viteza de reacție, coordonarea, vederea și capacitatea de a percepe lucrurile se vor îmbunătăți încă din primele ședințe.

Judoka va ajuta copiii să întâmpine fiecare provocare cu zâmbetul pe buze, îi va încuraja, le va oferi stimulente și îi va determina să capete multă încredere în forțele proprii.

Dă-i și tu prichindelului tău un îmbold spre reușită! Va fi foarte fericit!