PERFECT BODY – Total Body Workout!

Descoperă clasele de PERFECT BODY – Total Body Workout!

În sălile de Fitness ai la dispozitie o multitudine de antrenamente, unele cardio, altele de tonifiere, dar niciunul dintre ele nu te-a condus la rezultatele de care aveai nevoie!

Așteptarea a luat sfarșit, iar acum prin noile programe de antrenament PERFECT BODY, rezultatele nu vor întarzia să apară!

PERFECT BODY combină în cadrul antrenamentului elementele cardio cu cele de tonifiere, urmărind ca intensitatea exercitiilor să conducă participantul pe curba de efort în limitele propuse de FAT BURN, zona aerobă sau anaerobă. Multitudinea de exercitii tip circuit sau post fix sunt create de către antrenorii nostri în concordanță cu compoziția grupei fiind axată în particular pe nevoile fiecarui participant.

Antrenamentul vizează întreaga structură musculară a corpului, sporește rezistența la efort, activitatea cardio situându-se 110 – 145 BPM, fapt ce conduce la atingerea rapidă a unei conditii fizice superioare în paralel cu reducerea accelerata a greutații.

Antrenamentele PERFECT BODY generează un consum caloric superior antrenamentelor traditionale de grup, motiv pentru care numarul de adepti ai acestor clase este în continuă crestere în întreaga lume.

Cu fiecare clasă de PERFECT BODY esti mai aproape de un corp perfect.

Te provocăm să te antrenezi la PERFECT BODY în cluburile EliteGym din Galati!

ELITEGYM: TRAIAN 397, COMPLEX TRAIAN  – 0771 221 100