Pot merge la sala chiar daca sunt insarcinata?

Felicitari! Ati aflat ca veti fi mamica. Nu e nimic mai frumos si mai minunat decat acest lucru si astfel corpul dumneavoastra va porni in urmatoare luni printr-o serie majora de procese si schimbari. Sa ramaneti fidela antrenamentului fizic sau sa incepeti de acum sa faceti sport, atunci cand sunteti insarcinata poate parea o provocare si mai mare.

Sunt insarcinata!

Insa cu cat sunteti mai activa pe perioada sarcinii cu atat va fi mai usor pentru corpul dumneavoastra sa se adapteze la aceste transformari.

Si apare urmatoarea intrebare: Pot merge la sala chiar daca sunt insarcinata?
Desigur! Puteti desfasura activități fizice si pe timpul sarcinii, chiar este recomandat. Se stie ca activitatea fizica in timpul sarcinii duce la ameliorarea durerilor, reduce constipatia, reduce disconfortul cauzat de picioarele umflate, scade riscul unor complicatii medicale si va ajuta sa dormiti mai bine.

Femeie insarcinata la sala

Exercitiul fizic nu este periculos pentru copilul dumneavoastra mai ales cand aveti un trainer personal calificat, care are competenta necesara pentru a va organiza un program in functie de nevoile dumneavoastra.
Exista dovezi medicale ca femeile active sunt mai putin predispuse la complicatii in timpul sarcinii.
De asemenea, s-a constat la doamnele ce au avut activitate fizica in timpul sarcinii ameliorarea travaliului, acesta a fost mai scurt si mai usor fara complicatii si dureri intense.

Nu mai spun ca va ajuta sa va recapatati forma corpului mult mai usor dupa nastere.

Insarcinata la sala de sport

Insarcinata la sala de sport

Si dupa ce bebelusul dumneavoastra s-a nascut, corpul se resimte. Va gasiti cu o burtica moale, pielea care si-a pierdut din flexibilitate, kilograme in plus, vergeturi… si probabil va intrebati: Va mai arata corpul dumneavoastra ca inainte?

Celulita si vergeturi

Da, se poate! Antrenamentul la sala de sport va poate ajuta sa va recapatati forma corpului, desi in cazul vergeturilor doar exercitiul fizic nu este suficient. De aceea, EliteGym va pune la dispozitie numeroasele discipline sportive, trainerii cei mai avizati, dar si ultima tehnologie in materie de remodelare corporala prin EliteWellness: UltraTone Futura Pro.

Eximia si UltraTone, sunt aparate de ultima ora generatie ce va vor ajuta sa slabiti in cel mai eficient mod (efecte vizibile de la prima sedinta), sa redati pielii dumneavoastra elasticitatea si fermitatea. Este foarte eficient in detoxifierea corpului, a organismului, precum si in eliminarea celulitei si a vergeturilor. Dispunem si de alte tratamente, facute si supervizate de terapeutii EliteWellness, punctulnostru forte, terapeuti cu peste 15 ani de experienta intre ei in terapie si masaj.

Remodelare corporala

 

Program Ultratone BIOSTIMULARE Postnatal Body Tonifing

Atentie! Este important sa va informati inainte de inceperea exercitiilor la o sala de sport despre competenta trainerilor pe care aceasta ii are (Vezi articolul Importanta certificarii trainerilor). Un trainer neinstruit va poate pune in pericol viata si sanatatea dumneavoastra si a bebelusului.

EliteGym are trainerii certificati cu preagatirea necesara pentru a vă pot oferi programe speciale in functie de nevoile dumneavoastra pe toata durata sarcinii.