Prepară-ți porția de vitamine și vino cu ea la sală!

Smoothie-ul este o gustare atât de plăcută la gust, cu o mulțime de nutrienți și vitamine. Smoothie-ul este cea mai bună metodă pentru a introduce în alimentația ta verdețuri, pudre, suplimente, legume sau fructe pe care în mod normal nu le-ai fi consumat prea des.

Smoothie-ul poate fi considerat mai mult decât un desert și poate fi tratat și altfel decât o băutură cu mult zahăr.

Primul pas pentru care trebuie să optezi în prepararea unui smoothie este alegerea lichidului. Poți alege să folosești lapte de cocos, apă, lapte de migdale sau lapte de alune.

Alege și verdețurile care sunt o sursă optimă de nutrienți și vitamine. Optează pentru spanac, kale, andive, pătrunjel.

Iar gustul deosebit îl obții abia acum. Adaugă un fruct sau două, bine coapte și cu aroma care îți place cel mai mult. Poți adapta fructele la culoarea smoothie-ului tău. De exemplu, dacă alegi să faci un smoothie verde, poți folosi mere verzi, kiwi sau pere. Dacă smoothie-ul tău se bazează pe legume și pudre în nuanțe de portocaliu, folosește caise, portocale sau mandarine. Dar, să știi că nu este o regulă, te poți folosi de toate legumele și fructele care îți pla și care îți induc o stare de bine, și sațietate în același timp.

Și dacă te întrebi cum obții senzația de sațietate, îți spunem noi. Alege grăimi sau proteine! Acestea își conferă senzația de sațietate, și uneori poți înlocui o masă, cu un smoothie. Folosește nuci, semințe alune sau pudră proteică pentru a obține un plus de nutrienți.

De asemenea, un super-aliment în smoothie-ul tău este o idee foarte bună. Spirulina, pudră de acai, pudră de cacao crudă, fructe de goji, miere.

Combinațiile sunt nenumărate, asta e clar. Dar cel mai important este să nu folosim smoothie-ul doar ca un desert, ci să încercăm să integrăm legume și verdețuri pe care de obicei nu le consumăm.

Dacă te-am convins câte beneficii au smoothie-urile și ți-am făcut poftă, EliteGym te ajută să ai și tu unul în bucătărie. In septembrie, la EliteGym, ne luăm super porția de sport, sănătate și distracție împreună cu familia sau toată gașca de prieteni.

Sezonul concediilor s-a încheiat, probabil kilogramele în plus nu au întârziat să apară, dar noi ne-am gândit la o idee fresh prin care să te bucuri de un stil de viață sănătos.

Reînnoiește-ți anonamentul sau fă-ți unul nou și intri automat în tragerea la sorți pentru un Smothie Maker! Prepară-ți porția de vitamine și vino cu ea la sală!

Oferta este valabilă în perioada 05 septembrie – 05 octombrie