Prietenii tăi știu că se pot antrena GRATUIT la EliteGym?

La fel cum fiecare zi la EliteGym o dedicăm mișcării și starii de bine, la fel o dedicăm și prieteniei. Ținem foarte mult la a face mișcare alături de cei dragi, pentru că emoțiile pozitive trebuie neapărat împărtășite.

CLUBUL ELITEGYM GALATI, COMPLEX TRAIAN NORD, Str. Traian  397, etaj 1

Lună de lună celebrăm prietenia și relațiile care pentru tine sunt importante. Pentru orice abonat nou care decide să trăiască pasiunea de a face mișcare alături de EliteGym, oferim o prima sedinta de antrenament gratuit iar la incheierea unui abonament pentru 1 AN, pe lânga prețul SPECIAL, https://elitegym.ro/abonamente/  , un CADOU ce constă într-un rucsac, shaker sau prosop cu logo-ul EliteGym.

La EliteGym  poți alege dintr-o gamă variată de programe de antrenament și te poți bucura de o mulțime de beneficii. Ai parte de o atmosferă vibrantă, de culori, de lumini, de echipamente ultra-moderne și libertate de mișcare, întrucât sala noastră de fitness dispune de 1000 mp destinați mișcării.

De asemenea, EliteGym îți pune la dispoziție posibilitatea de a alege dintr-o mulțime de discipline de care vei deveni dependent: Spinning, Zumba,  Pump, Pilates, Step Aerobic, Aerobic, Fitness, Pilates Reformer si nu numai. Dacă îți dorești ca efortul tău să fie susținut și să ai parte de îndrumare  profesională, instructorii noștri au toate calificările și certificările necesare pentru a te motiva și a-ți insufla dorința de  a continua fiecare antrenament.

Ne-am gândit că antrenamente alături de prieteni întotdeauna sunt mai eficiente și mai plăcute. Vă puteți încuraja unul pe celălalt și vă veți transmite unul celuilalt bucuria de a face mișcare. Iar atunci când rezultatele încep să devină vizibile, emoțiile acestea trebuie să le împărtășiți.

De aceea, alege-ți o disciplină sau programul de fitness EliteGym, arată-ne că esti constant la antrenamente lună de lună, atât tu, căt și prietenul/na ta, iar EliteGym vă răsplătește cu PUNCTE DE LOIALITATE cu care poți face achizitii de abonamente și produse, cât și premii pe care să le luați cu voi atunci când veniți la sală.

Vino și tu la EliteGym!

Atmosfera te va cuprinde imediat și vei descoperi că EliteGym este locul unde prietenia este la ea acasă. Te vei integra rapid, vei socializa și vei fi surprins de câți oameni au obiective comune cu ale tale.

Join Fitness, Join EliteGym!