Prinde maratonul EliteGym…maratonul reducerilor de Black Friday!

Pasionat al mișcării, știm că iubești să vii la EliteGym! De aceea, dăm startul unui maraton de Black Friday #blackfriday pe care nu ai cum să nu il povestești și celorlalți.

Pentru că știm cât de important este sportul pentru tine și pentru că ai nevoie de o diversificare atunci când vine vorba de antrenamente, de Black Friday nu îți rămâne decât să te aliniezi la start, și să prinzi cea mai bună ofertă în materie de Fitness pentru anul 2023.

Am pregătit pentru tine doua tipuri de  abonamene speciale:

  • 2388 lei  ACCES pe tot parcursul anului la FITNESS și oricare dintre DISCIPLINE noastre   + BONUS  tratamente InterBeauty Clinic în valoare de 1500 lei ( 2 sedinte CrioLipoliza, 2 sedinte EMS, 2 sedinte MASAJ) www.interbeauty.ro
  • 1068 lei acces NELIMITAT FITNESS, un an întreg + BONUS  tratamente InterBeauty Clinic în valoare de 360lei ( Abonament 3 sedințe MASAJ) http://www.interbeauty.ro

ABONAMENTELE SUNT NOMINALE (SE VOR FOLOSI EXCLUSIV DE CĂTRE ABONAȚII CARE ACHIZITIONEAZĂ PACHETE FITNESS)

Acum nu trebuie să mai amâni mersul la sală, ci să faci pasul decisiv spre un stil de viață sănătos.

Ai doar 15 zile la dispoziție să prinzi cea mai bună ofertă pentru un an întreg și să intri în cea mai mare familie dedicată mișcării #elitegymcommunity. Vino la EliteGym în perioada 15-30 noiembrie și achiziționează unul dintre cele 20 abonamente pregătite cu un super discount.

Practic, vei plăti 199 de lei pe lună + BONUS 1500 lei Tratamente InterBeauty Clinic sau 89 lei pe luna + BONUS 360 lei Tratamente InterBeauty Clinic , pentru acces NELIMITAT in cadrul cluburilor EliteGym. Ne dorim ca fiecare experiență a ta alături de EliteGym să fie unică, de aceea poți achita întreg pachetul sau poți plăti în rate prin card bancar.

Maratonul Black Friday cuprinde acces la cele mai explozive și antrenante disciplinele: Spinning, Pump, Aerobic, Step Aerobic, Zumba, Tae Bo, Pilates, Bag Boxing, Perfect Body, Circuit Workout, Fit-Core. Trăiește energia clasei de Spinning, simte ritmurile trepidante la Zumba, înrolează-te în armata Tae Bo sau antrenează-te ca un campion la Pump, pentru ca ai acces la oricare dintre discipline, un an intreg!

Toate disciplinele sunt create pentru a te ajuta în procesul de slăbire, tonifiere și menținerea unui tonus muscular de invidiat. Alături de instructorii certificați EliteGym vei trăi cele mai dinamice experiențe în materie de fitness, te vei distra și vei pleca acasă cu multă energie.

Un corp tonifiat se obține cu mult antrenament, ore petrecute în sală și o voință de fier. Pe lângă acestea, aveai nevoie și de un buget ridicat pentru a participa lunar la toate disciplinele, care își aveau rolul lor în procesul de slăbire și tonifierea musculaturii. De aceea, la EliteGym, tu ești prioritatea noastră pentru ne dorim ca tu să te bucuri de mișcare nelimitată și de experiențe unice www.interbeauty.ro.

Acum este momentul potrivit să faci pasul decisiv spre un stil de viață sănătos și activ.

Prinde maratonul de Black Friday și bucură-te de un preț special pentru un an intreg de mișcare!