Prinde maratonul EliteGym…maratonul reducerilor de Black Friday!

Pasionat al mișcării, știm că iubești să vii la EliteGym! De aceea, dăm startul unui maraton de Black Friday pe care nu ai cum să nu il povestești și celorlalți.

Pentru că știm cât de important este sportul pentru tine și pentru că ai nevoie de o diversificare atunci când vine vorba de antrenamente, de Black Friday nu îți rămâne decât să te aliniezi la start, și să prinzi cea mai bună ofertă în materie de Fitness pentru anul 2020.

Am pregătit pentru tine doua tipuri de  abonamene speciale, 1788 lei, acces pe tot parcursul anului la fitness si oricare dintre disciplinele noastre sau 948 lei acces nelimitat fitness, un an intreg! Acum nu trebuie să mai amâni mersul la sală, ci să faci pasul decisiv spre un stil de viață sănătos.

Ai doar 20 zile la dispoziție să prinzi cea mai bună ofertă pentru un an întreg și să intri în cea mai mare familie dedicată mișcării. Vino la EliteGym în perioada 11-30 noiembrie și achiziționează unul dintre cele 10 abonamente pregătite cu un super discount.

Practic, vei plăti 149 de lei pe lună sau 79 lei pe luna, pentru acces NELIMITAT in cadrul cluburilor EliteGym. Ne dorim ca fiecare experiență a ta alături de EliteGym să fie unică, de aceea poți achita întreg pachetul sau poți plăti în rate prin card bancar.

Maratonul Black Friday cuprinde acces la cele mai explozive și antrenante disciplinele: Spinning, FIT Pump, Aerobic, Step Aerobic, Zumba, Tae Bo, Pilates, Bag Boxing, Yoga, Fit-Core. Trăiește energia clasei de Spinning, simte ritmurile trepidante la Zumba, înrolează-te în armata Tae Bo sau antrenează-te ca un campion la FIT Pump, pentru ca ai acces la oricare dintre discipline, un an intreg!

Toate disciplinele sunt create pentru a te ajuta în procesul de slăbire, tonifiere și menținerea unui tonus muscular de invidiat. Alături de instructorii certificați EliteGym vei trăi cele mai dinamice experiențe în materie de fitness, te vei distra și vei pleca acasă cu multă energie.

Un corp tonifiat se obține cu mult antrenament, ore petrecute în sală și o voință de fier. Pe lângă acestea, aveai nevoie și de un buget ridicat pentru a participa lunar la toate disciplinele, care își aveau rolul lor în procesul de slăbire și tonifierea musculaturii. De aceea, la EliteGym, tu ești prioritatea noastră pentru ne dorim ca tu să te bucuri de mișcare nelimitată și de experiențe unice.

Acum este momentul potrivit să faci pasul decisiv spre un stil de viață sănătos și activ.

Prinde maratonul de Black Friday și bucură-te de un preț special pentru un an intreg de mișcare!