Simte energia, ritmul și exuberanța clasei de Aerobic, la EliteGym!

Fiecare persoană își dorește un corp frumos lucrat, tonifiat și cu un tonus ridicat în permanență. Pentru toate acestea ai nevoie de multă ambiție, motivație interioară și pasiune pentru sport.
Noi îți propunem clasa de aerobic, unde te bucuri de coregrafie, voie bună și slăbit. Vei face mișcare alături de un grup pasionat de distracție și de antrenamente intense. Muzica este trepidantă, iar atmosfera te încarcă instant cu energie
Aerobicul, aşa cum ne-o spune şi denumirea, foloseşte oxigenul ca indicator al performanţei fizice şi al rezistenţei sistemului cardio-respirator. La aerobic corpul tău va fi supus unui efort constant și prelungit. Inima, plămânii, vasele de sânge și musculatura îți vor mulțumi pentru acest tip de efort.
Exercițiile sunt dinamice, antrenante și implică toate grupele musculare. Știm că cea mai arzătoare dorință a ta este ,,să arăt bine!”. La clasele de aerobic poți arde până la 800 de calorii și te poți bucura de un corp frumos tonifiat. Acest tip de antrenamnet este recomandat oricărei persoane, fie că dorește să se mențină în formă sau să dea jos câteva kilograme.
Începem cu o sesiune de exerciții pentru încălzire, apoi urmează 50 de minute în care dăm totul, ne concentrăm pe obiectivele noastre și suntem dedicați mișcării. Majoritatea exercitiilor de aerobic sunt focalizate pe zonele „cu probleme”, adica muschi fesieri, coapse, abdomen si brate, pe care le tonifica fara a le creste volumul. La sfârșit, ne relaxăm mușchii cu o sesiune de stretching și îmbunătățim mobilitatea. Stretching-ul ajută și la ameliorarea febrei musculare, deci după o ședință de aerobic, nu vei fi decât foarte încântat de propriul efort.
Îți vom prezenta și câteva beneficii ale acestei discipline, pentru că sunt nenumărate.
Practic, aerobicul este un antrenament complet, cu multiple beneficii: ajuta la controlul greutatii, imbunatateste forma fizica si reduce stresul.
Exercițiile de aerobic ajută la dobândirea unei flexibilități de invidiat, ceea ce te va ajuta în prevenire accidentărilor de orice tip.
De asemenea, exercițiile de aerobic au un impact pozitiv atât asupra remodelării și tonifierii corporale, cât și asupra stării de sănătate. Bineînțeles, totul trebuie combinat cu alimentație sănătoasă, bazată pe proteine, fructe și legume.
Clasa de aerobic va ajuta sa va mențineti nivelul de zahăr din sânge la un stadiu normal, prevenind riscul de diabet.
După o ședință de aerobic, vei fi cu siguranță mult mai fericit și cu un tonus mai bun, responsabile de acest fapt sunt endorfinele eliberate în timpul antrenamentului.
Vino și tu să trăiești energia, ritmul și exuberanța clasei de aerobic, alături de Laura sau Amira, la EliteGym! Ritmurile electrizante îți vor da energie pentru a-ți continua activitățile zilnice.