SPINNING – Antrenament cardio super energizant de weekend!

Începutul de weekend poate debuta cu un boost de energie, entuziasm și multă dedicare pentru toate activitățile pe care ți le-ai propus. Nimic nu poate fi mai frumos, decât atunci când sâmbătă dimineața îți iei micul dejun, bei cafeaua și îți pregătești echipamentul pentru sală.

În fiecare sâmbătă, începând cu ora 10:00, EliteGym îți dă întâlnire la cea mai antrenantă clasă cardio, la Spinning. Ne antrenăm împreună și dăm tonul unui weekend plin de energie. Pasiune, motivație, stil de viață sănătos… antrenăm inimi, și ne bucurăm de fiecare călătorie împreună! Acestea sunt câteva dintre devizele pe care le aplicăm la EliteGym, la cea mai intensă disciplină, Spinning-ul.

Pentru cei care știu mai puțin, Spinning-ul este cea mai intensă formă de exercițiu cardio, concentrat pe rezistență și forță. Orele de spinning se practică într-un cadru organizat, unde sunt în medie 20-30 de biciclete staționare de ultimă generație și un instructor pregătit să te motiveze și să-ți dezvăluie cea mai bună latură a ta.

Orele de spinning se desfășoară  pe ritmuri de muzică, care te vor face să uiți de efortul pe care îl depui. Te vei distra, vei fi mai fericit, mai puțin stresat… pentru că atunci când te așezi în șa, nu te mai gândești la nimic altceva, te deconectezi și îți dai tot interesul pentru ca rezultatele să fie satisfăcătoare. Totul ține  de voință, de perseverență și antrenamente executate corect. Ședințele de spinning sunt ținute pe ritmuri antrenante, oferind astfel un stimulent pentru pedalarea într-un anume tempo.

La Spinning îți setezi setezi ritmul în care pedalezi, vei simula situații reale de ciclism, vei urca dealuri, vei coborâ văi, și mai mult îți poți monitoriza în timp real efortul cu Spinning Performance Zone, pe care îl vei întâlni numai la EliteGym!

Acest sistem de antrenament, permite proiectarea datelor de performață, la clasa de Spinning, direct pe ecranele de proiecție, și apoi în Cloud, cu raportare zilnică, săptămânală și anuală.

La Spinning te bucuri din plin de calorii pierdute, dacă forța este cu tine! Spinning-ul este o formă excelentă de a-ți păstra tonusul muscular, a îmbunătăți circulația sângelui.

Orele de spinning înseamnă fără dar și poate și kilograme în minus. Poți arde între 400 și 600 de calorii în 40 de minute, și îți poți lucra mușchii din partea inferioară a corpului.

Practic, în mai puțin de o oră de spinning, poți atinge rezultatele echivalente cu zeci de exerciții pentru fese și coapse.

Antrenamentul la Spinning te va încărca cu energie și bună dispoziție, ba mai mult, te va ajuta să ajungi la forma dorită, fiind un antrenament doarte intens.

Fă-ți programul, setează-ți alarma telefonului și vino la Spinning, sâmbăta la ora 10:00. Vei vedea cum atmosfera de prietenie, relaxare și detașare de weekend se îmbină cu adrenalina, dorința de a fi mai bun și a face primii pași spre un stil de viață sănătos.

Vino și tu la EliteGym!