Spinning: Forța să fie cu tine!

Pasiune, motivație, stil de viață sănătos… antrenăm inimi, și ne bucurăm de fiecare călătorie împreună! Acestea sunt câteva dintre devizele pe care le aplicăm la EliteGym, la cea mai intensă disciplină, Spinning-ul.

Pentru cei care știu mai puțin, Spinning-ul este cea mai intensă formă de exercițiu cardio, concentrat pe rezistență și forță. Orele de spinning se practică într-un cadru organizat, unde sunt în medie 30 de biciclete staționare de ultimă generație și un instructor pregătit să te motiveze și să-ți dezvăluie cea mai bună latură a ta.

Orele de spinning se desfășoară pe ritmuri de muzică, care te vor face să uiți de efortul pe care îl depui. Te vei distra, vei fi mai fericit, mai puțin stresat… pentru că atunci când te așezi în șa, nu te mai gândești la nimic altceva, te deconectezi și îți dai tot interesul pentru ca rezultatele să fie satisfăcătoare. Totul ține de voință, de perseverență și antrenamente executate corect.
Ședințele de spinning sunt ținute pe ritmuri antrenante, oferind astfel un stimulent pentru pedalarea într-un anume tempo.

La Spinning îți setezi ritmul în care pedalezi, vei simula situații reale de ciclism, vei urca dealuri, vei coborî văi, și mai mult îți poți monitoriza în timp real efortul cu Spinning Performance Zone, pe care îl vei întâlni numai la EliteGym! Acest sistem de antrenament, permite proiectarea datelor personale de performață la clasa de Spinning, direct pe ecranele de proiecție, și apoi în Cloud, cu raportare zilnică, săptămânală și anuală.

Astfel antrenamentul devine 1 la 1, personal și mai mult decat atat, focusat pe rezultate GARANTATE!
La Spinning te bucuri din plin de calorii pierdute, dacă forța este cu tine! Spinning-ul este o formă excelentă de a-ți păstra tonusul muscular, a îmbunătăți circulația sângelui. Orele de spinning înseamnă fără dar și poate kilograme în minus.
Poți arde între 400 și 800 de Kcalorii în 50 de minute, poți lucra musculatura intregului corp, poți atinge rezultatele echivalente cu zeci de exerciții pentru fese și coapse!

Vino și tu la EliteGym, ia-ți haine confortabile de antrenament, o sticlă de apă și un simț al aventurii pentru a începe cea mai antrenantă disciplină!
Bucură-te de #PedalatCorect și #Antrenează-ți_Inima.
www.elitegym.ro