Spinning Performance Zone sau CUM sa obții REZULTATE EFICIENTE și MĂSURABILE in timpul antrenamentului!

Spinning Performance Zone sau CUM sa obții REZULTATE EFICIENTE și MĂSURABILE in timpul antrenamentului!

In 2017, EliteGym introduce pentru prima dată in Galați sistemul de proiecție 2D, 3D la clasele de SPINNING!
In noiembrie 2018, EliteGym aduce pentru prima dată in Galati sistemul Spinning Performance MyZone, de monitorizare si eficientizare a performanței antrenamentului.

Cu alte cuvinte dacă la un antrenament normal consumul caloric se situează in jurul a 400 Kcal, acum ajung cu usurintă la 600, chiar 1000 Kcal consumate…

Aceste numere 400, 600, 1000KCal, ar putea sau nu sa iți spună ceva! Ca participant la clasă te poți gandi ca reflectă performanța TA! Raspunsul este si DA si Nu!

Clasa de SPINNING incepe prin setarea aplicației de pe telefonul mobil al participantului si legarea centurii cu senzori cardiaci la serverul SPINNING EliteGym.

In funcție de nevoile participantului, de cele mai multe ori de a slabi, antrenorul indică zona in care participantul trebuie să se incadreze cu pulsul său.
De PULS depinde rezultatul antrenamentului, sau mai bine spus, PULSUL este cel care determină corpul sa transforme tesutul adipos in ENERGIE…..sau….., DA, citesti bine….. pozitionarea gresită a ritmului cardiac in timpul antrenamentului te poate INGRĂȘA!

Daca anul trecut ne bazam pe abilitatea instructorului de a tine participantul in ZONA de FAT BURN de exemplu, acum o vedem fizic, proiectată pe ecran iar cursantul clasei de SPINNING nu face decat să urmeze o zona colorată distinct.

Vizual, pe ecranul salii de SPINNING, participantul urmareste pulsul si intervalele in care instructorul si aplicația ii indică se se afle. REZULTATELE sunt 100% reale si masurabile zilnic, săptamanal si lunar.

Da, la finalul fiecarui antrenament primești un raport al evoluție tale la clasă,
Saptamanal rapoartele zilnice iti schiteaza evoluția ta, grafic.
Lunar ai o vedere masurabilă a proiectului tau de a Slabi sau de a FI MAI BUN!

Datele de antrenament ale participanților, in TIMP REAL, sunt proiectate pe 2 ecrane (1,2 m instructor si 6m cursant spinning), unul in fața instructorului, unde se monitorizează zona de interval in care se află participantul la curs, PULSUL său, unul in fata participanților care pot urmari in fiecare secunda daca se pot incadra in zona vizată, precum si date de performantă individuală.

Datele afisate pe ecranul instructorului sunt foarte importante deoarece determină zona de maxima intensitate in care poate ajunge participantul, in suguranța, fară sa conducă la o stare de epuizare in timpul antrenamentului de SPINNING!

La EliteGym investim in continuare in siguranța si in obtinerea de performanță GARANTATA!

Bogdan Sibinovici
CEO EliteGym