Spinning Performance Zone te provoacă și pe tine să pedalezi în ritm alert!

Este foarte important să faci sport, dar și mai important este să îți monitorizezi activitatea fizică și să te înarmezi cu și mai multă motivație, atunci când descoperi că antrenamentele tale dau rezultate!

Ceea ce a devenit tot mai vizibil este faptul că în weekend oamenii sunt tot mai preocupați de mișcare, drept dovadă sala de fitness este mereu plină sâmbăta. De aceea, noi, la EliteGym ți-am pregătit sâmbătă un program antrenant de Spinning alături de 4 traineri pregătiți pentru a-ți ridica pulsul.

Urmarește postarile de pe rețelele de socializarea sau de pe monitoarele salilor de clase sau fitness și află cand poți participa la clasele demonstrative de Spinning Performance Zone, GRATUITE! Ne dorim ca și tu să descoperi cum îți poți monitoriza antrenamentul și cum obții rezultate garantate.

Cele mai antrenante melodii, rezistența crescută la maximum și picioarele în continuă mișcare. Vei trăi cele mai palpitante senzații, pe ritmuri energizante, vei simți efectiv cum zbori pe două roți și cum caloriile se topesc chiar în fața ta -pentru că vei putea observa pe ecranul de proiecție rezultatele tale, iar apoi le poți stoca zilnic, săptămânal și anual în Cloud.

La Spinning vei simți cum pe măsură ce crești ritmul pedalării, pulsul devine din ce în ce mai accelerat. Fiind un exerciţiu complex, muşchii fesieri, muşchii femurali şi muşchii tendoanelor sunt în permanentă solicitare.

Pe ritm alert, puternic, avem mişcări de stat în picioare, de coborâre, de sprintare. După un efort constant, sub atenta supraveghere a instructorilor poți arde în medie 800 de calorii. Se produce o ardere a grăsimilor accentuată, o rezistență accentuată la efort, anduranță și determinare pentru a ajunge la forma ideală.

Muzica îţi dă putere, antrenorul îţi insuflă motivaţie, iar cei din jur îţi dau determinare să ţii pasul cu ei. Este clasa perfectă pentru a-ţi antrena spiritul competitiv, pentru a-ţi testa anduranţa, pentru a transpira enorm de mult, într-un timp relativ scurt.

La finalul orei vei fi mulțumit de rezultatele tale și de limitele pe care nu credeai că le vei depăși.

Ne vedem sâmbătă la cele mai antrenante clase de Spinning. Vino să descoperi energia Spinning Performance Zone, GRATUIT!

Echipa EliteGym!

www.elitegym.ro