Știi cum e să mergi la sală numai pentru a te distra?

Da, ai auzit bine. Mergi la sală să te distrezi! Să-ți faci prieteni noi, să rezonezi cu oamenii a căror misiune este de a-și transforma corpul într-unul la care au visat!

După fiecare zi solicitantă la birou, ai un singur scop, de a te destinde și a dobândi energie pentru activitățile pe care le mai ai de făcut. Te grăbești, mergi pe jos până la sală dacă tot vremea își permite și ajungi în locul în care arunci grijile la ușă și pe măsură ce te apropii de recepția sălii te concentrezi asupra unui singur scop: de a te distra!

Mergi cu entuziasm la vestiar, te schimbi, socializezi cu persoanele care ți se par atât de apropiate, persoane pe care le vezi aproape la fiecare antrenament și știi că alături de acestea va începe distracția. Te simți ca un adolescent abia ajuns în club, care abia așteaptă să înceapă muzica și toată lumea să danseze.

Ajungi în sală, sala care îți e atât de familiară, pentru că vii la fiecare ședință. Sala de fiecare dată e aceeași, primtoare, cu lumini și oglinzi, ca pentru o petrecere pe care o aștepți de ceva timp.

Și începe! Începe ora de Zumba! Energia Zumba îi cuprinde pe toți, îi impulsionează și le redă instant zâmbetul pe buze 🙂 Toți sunt conștienți de un lucru, vor pleca după o oră cu bateriile încărcate. Zumba înseamnă dans și aerobic, un amestec interesant de pași și exerciții de dificultate diferită. Ceea ce e cel mai plăcut, nici nu simți că faci mișcare. E ca și cum ai veni în club cu cele mai bune prietene pentru a dansa și a te simți bine, doar că arzi calorii din belșug. De endorfine nici nu mai vorbim, datorită acesteia și a pulsului pe care îl resimte corpul tău, Zumba e mai bună decât o ciocolată.

La EliteGym, am stabilit că Zumba nu are reguli. Bine, ar fi una… Să te distrezi cât de mult poți și să-ți canalizezi energia spre a te simți bine. Ritmurile electrizante columbiene te duc cu gândul la un festival , la care tu ești în centrul atenției, tu și corpul tău! Zumba îți încântă toate simțurile, și nici măcar nu simți când trec cele 50 de minute. Coregrafia este atât de antrenantă, încât la sfârșitul ședinței de gândești deja când este următoarea.

Urmează partea în care după dans, urmează câteva minute în care te relaxezi, te regăsești și te desprinzi de toate lucrurile pe care le-ai făcut în ziua respectivă. Partea de streching te ajută să nu rămâi cu febră musculară și să îți poți continua activitățile pe care le mai ai de făcut în ziua respectivă.

Ora s-a terminat și tu te-ai ales cu o porție mare de distracție, de voie bună, energie și motivație pentru a te întoarce la ceea ce mai ai de făcut. Pe buzele tuturor se citește ,,Când e următoarea ședintă? Abia aștept!”

Aceasta este atmosfera trepidantă de la ora de Zumba, la EliteGym. Culoare, energie, muzică, prieteni, lumini, ingredientele perfecte pentru o seară în care vrei să te detașezi destresul din timpul zilei.

Încearcă și tu Zumba, la EliteGym și trăiește energia celormai antrenanți pași de dans!

Galați: str. Domneasca 24, Winmarkt Modern – 0742 582 983

Brăila: Strada Mihai Eminescu 90, Winmarkt – 0771 731 695