Înrolează-te și tu în armata Tae Bo cu Mircea Moraru!

Înrolează-te și tu în armata Tae Bo cu Mircea Moraru! Trăiește cea mai antrenantă experiență la EliteGym, alături de Mircea Moraru.

Tae Bo este fără doar și poate ce mai solicitantă clasă de cardio, combinată cu mișcări de box care au menirea de a ajuta la o tonifiere accentuată a corpului.

Tae Bo este una dintre cele mai îndrăgite discipline de la EliteGym, o disciplină la care participații ard de nerăbdare să înceapă antrenamentul. Mircea e mereu pregătit de luptă, o luptă la care nu există învingători sau învinși, ci toată lumea iese din sală de antrenament victoriosă, cu multe calorii în minus. La Tae Bo, cu fiecare ședință îți provoci limitele și îți antrenezi voința, ba mai mult am creeat o brigadă de rezistență.

Cu fiecare antrenament ne-am propus să fim mai buni, mai puternici, mai perseverenți și cu mai multă energie. Antrenamentele la clasa de Tae Bo te ajută să elimini stresul pe care îl acumulezi în fiecare zi și să fii pregătit pentru și mai multe provocări. Participanții iubesc acestă disciplină pentru că ard foarte multe calorii, în medie 700-800 de calorii și elimină toxinele.

Clasa de Tae Bo este mai mult decât un simplu antrenament, ea combină lovituri cu brațele și picioarele asemenea artelor marțiale. Pe lângă dezvoltarea masei musculare, Tae Bo îmbunătățește echilibrul, mobilitatea și coordonarea.

Tae Bo nu este doar pentru cei experimentați în taina artelor marțiale. Această disciplină se adresează oricui își dorește un antrenament complet din cap până în picioare. Participanții s-au dovedit în timp, fideli acestei discipline observând rezultatele încă de la primele ședințe.

La Tae Bo, te înrolezi în armată și nu mai poți iesi! Devine un obicei să vii de cât mai multe ori pe săptămână și să te bucuri de energia, vibrația și sentimentul de luptă pe care ți-l conferă armata Tae Bo.

Vino și tu la EliteGym să experientezi disciplina care te ajută să topești de până la 40% mai multe calorii, decât în cazul unui antrenament cardio obișnuit. Antrenează-ți voința, provoacă-ți limitele!

Galați: str. Domneasca 24, Winmarkt Modern – 0742 582 983

Brăila: Strada Mihai Eminescu 90, Winmarkt – 0771 731 695