Tehnologia perfectă pentru un antrenament ideal!

Noutațile în materie de fitness nu contenesc să apară și să ne surprindă, iar antrenamentele devin din ce în ce mai digitalizate. Pentru că întotdeauna atunci când faci sport, ești axat pe rezultate, cu noile tehnlogii pe care le găsești acum pe toate echipamentele cardio MATRIX de la EliteGym, vei putea să îți observi efortul pe care îl depui și rezultatele acestuia.

EliteGym dispune în prezent de cea mai nouă tehnologie integrată pe aparatele pentru cardio, acestea permit conectarea la aplicația MyZone implementată până acum la clasele de spinning, prin Spinning Push Performance. Noile echipamente prezente acum la EliteGym, permit descărcarea datelor de antrenament și monitorizarea zilnică, lunară și anuală pe aplicația EliteGym.

Myzone este următorul pas important în sport, care vă motivează să obțineți cel mai mult de la exercițiu, indiferent de nivelul de fitness la care vă pregătiți. Vă permite să știți cât de mult trebuie urcat in efort atunci când lucrați și sa aveți o precizie a ritmului cardiac de peste 99%.

MYZONE oferă, de asemenea, printre cele mai precise date privind caloriile de pe piață fitness, plus capacitatea de a calcula în mod eficient zona de antrenament  cardio precum și intensitatea efortului.

Încă din noiembrie 2018, EliteGym aduce pentru prima dată in Galati sistemul Spinning Performance MyZone, de monitorizare si eficientizare a performanței antrenamentului. Centura MyZone este un sistem inovativ de măsurare a ritmului cardiac, ce utilizează tehnologia wireless și cloud pentru a monitoriza cu precizie activitatea fizică. Aceasta monitorizează ritmul cardiac, numărul de calorii și timpul de antrenament. Practic, efortul tău va fi susținut, vei putea observa în timp real rezultatele antrenamentelor tale și de vei bucura de satisfacția oricărui antrenament. Poți stoca datele în Cloud pentru a-ți observa evoluția și pentru a le arată și celorlalți performanțele antrenamentelor tale.

Aplicația Myzone vă permite să vă sincronizați centura cu senzor Myzone cu telefonul, ceea ce înseamnă că acum puteți vedea date live și puteți încărca antrenamentele stocate pe telefon.
Antrenamentele tale vor avea de acum cel mai bun prieten, vei ști dacă efortul pe care îl depui dă rezultate sau către ce direcție să te îndrepți. Centura MyZone va fi un explorator al antrenamentelor tale care îți va măsura ritmul cardiac cu precizie. Practic, monitorizeaza ritmul cardiac, numarul de calorii si timpul de antrenament care sunt convertite in Puncte de Efort MYZONE (Myzone Effort Points – MEPs), cu focus pe recompensarea efortului, mai degraba decat a nivelului de conditie fizica.

Vino și tu la EliteGym și descoperă tehnologia ideală pentru un antrenament ideal. Te vei familiariza foarte repede cu noile tehnologii și cu siguranță vei reveni de fiecare dată.

Join Fitness, Join EliteGym!