The Fitness Games, editia a 2-a

tfg_facebook_sensy

Astazi, noi, Elitegym suntem mai incantati ca niciodata sa te invitam la a 2-a editie a „The Fitness Games”, un eveniment exploziv si distractiv, unic in Galati. Vei avea parte de 3 zile de sport intens alaturi de Oana Terteleac – Spinning® Master Instructor, Mircea Moraru, Mirela Sibinovici si Laura Bratu.

Nu in ultimul rand, alaturi de celebrul nutritionist al vedetelor, Cristian Margarit vei afla totul despre „Nutritia si Suplimentele de Slabit”.

fb_margarit_sensy

Oana Terteleac – Spinning® Master Instructor te va impinge sa-ti depasesti limitele cu un Maraton Spinning® de 3 ore. Alaturi de Mircea Moraru iti vei construi un trup de gladiator cu antrenamente speciale de Bag Boxing si Tae Bo. Vei dansa, te vei distra si vei arde grasimea cum nu ai facut-o niciodata alaturi de Mirela Sibinovici facand Zumba Fitness Master Class. Iar alaturi de Laura Bratu iti vei tonifia corpul la maxim in timp record cu Step & Tone Master Class.

fb_spinning_terteleac_sensy

10 – 12 octombrie 2014. Evenimentul anului la Elitegym. Esti pregatit?

Program

poster_the_fitness_games_spate

Evenimentele gratuite din cadrul “The Fitnesss Games” sunt valabile doar pentru clientii Elitegym Galati. Accesul la evenimentele “Spinning® Master Class” si “Nutritia si Suplimentele pentru Slabit” se face pe baza de bilet (40 lei / eveniment).