Alexandru Bucur

Personal Trainer, Instructor Spinning si Fit Pump

Experience:12 ani

Age:28 ani

Weight:75 kg

Alexandru Bucur

Personal Trainer, Instructor Spinning si Fit Pump

Numele meu este Alex Bucur și vreau să-ți spun câteva lucruri despre mine:

Am practicat karate tradițional timp de 16 ani iar de 4 ani de zile am intrat in familia EliteGym și sunt tare mândru de asta! Între timp am terminat Facultatea de Educație fizica și Sport, școala de antrenori Fitness Scandinavia și primul nivel al cursului de Postural Alignment!

Îmi place sa lucrez cu oamenii, îmi place să țip la ei, îmi place să-i motivez si folosindu-mă de educația mea îi ajut pe oameni să își atingă obiectivele în ceea ce privește aspectul fizic, în cadrul ședințelor de antrenament personal sau la clasele de Fit Pump și Spinning.

Sunt un om foarte prietenos,sociabil și nu in ultimul rând…simpatic. Dacă vrei sa ma cunoști și să ne antrenam împreuna EliteGym este locul unde ar trebui sa vii!
P.s.: #tevad #nutrisa

Specializari si Certificari

Certificare Fit Pump, Bergamo
Cerificare Spinning® Certificat de Mad Dogg Athletics Bucuresti
Specializare Postural Alignment, Bucuresti
Specializare XBody Fitness Training
Specializare Personal Trainer, Bucuresti
Specializare Indoor Cycling, Bucuresti

Hai la FIT Pump! Singurele greutăți pe care le vei întâlni, sunt cele din sală!

Fit Pump-ul poate fi considerat cel mai complet program de fitness de la ora actuală. Tot ceea ce trebuie să faci la clasa de Fit Pump este să alegi greutățile potrivite condiției tale fizice și să te pregătești pentru un program exploziv!

Hai la Spinning! Vino să pedalezi cu mine!

Îți plăcea să te plimbi cu bicicleta când erai copil? Experimentează aceeași bucurie pe care o simțeai atunci și bucură-te de beneficiile pe care le are această disciplină asupra organismului tău! Haine confortabile de antrenament, o sticlă de apă și un simț al aventurii sunt tot ce ai nevoie pentru a începe.

SAU VINO SA TE ANTRENEZI CU MINE !