Ciprian Zanfir

Spinning Instructor, Personal Trainer

Ciprian Zanfir

Spinning Instructor, Personal Trainer

Numele meu este Ciprian Zanfir. Sunt instructor de spinning in cadrul EliteGym, iar principala mea pasiune este mișcarea.

Am descoperit beneficiile activității fizice încă de mic copil, când am început să practic sportul de performanță. După 8 ani în care am practicat fotbal, am decis să-mi schimb activitatea în domeniul vânzărilor, perioadă în care am conștientizat cât de important este sportul în viața fiecăruia, deoarece ne ajută să ne dezvoltăm armonios, fiind garntul sănătății fizice și mentale. Cred cu tărie că puterea de a ne schimba se găsește în fiecare dintre noi. Atât sănătatea fizică, cât și mentală pot fi obținute doar prin menținerea echilibrului între o alimentație sănătoasă, un antrenamnet eficient și o gândire pozitivă.

Nu suntem niciodată prea bătrâni pentru a aduce modificări în viața noastră, dar este mult mai ușor atunci când avem lângă noi oameni pasionați în a ne îndruma calea cu multă motivație.

De aceea am ales să devin Personal Trainer, pentru a răspunde nevoilor celorlați, pentru a motiva, a suține și a ghida activitatea fizică, astfel încât aceasta să devină eficientă. ,,Sănătatea și energia de zi cu zi, te ajută să obții ucruri într-un timp cât mai scurt, dedicând astfel și mai mult timp lucrurilor care îți fac plăcere” #AlegeSport #Spinning #AntrenămInimi.

Specializari si Certificari

Absolvent al Centrului National de Formare si Perfectionare al Antrenorilor – specializare Fitness Clulturism
Specializare Post Universitara Nutritie
Absolvent al Centrului Roman de Studii Sportiv Educationale – Specializare Fotbal
Absolvent al Scolii Nationale de Antrenori – Licenta UEFA C
Cerificare Spinning® Certificat de Mad Dogg Athletics Bucuresti
Certificare Real Ryder, Brasov
Specializare Personal Trainer, Bucuresti

Hai la Spinning! Vino să pedalezi cu mine!

Îți plăcea să te plimbi cu bicicleta când erai copil? Experimentează aceeași bucurie pe care o simțeai atunci și bucură-te de beneficiile pe care le are această disciplină asupra organismului tău! Haine confortabile de antrenament, o sticlă de apă și un simț al aventurii sunt tot ce ai nevoie pentru a începe.

SAU VINO SA TE ANTRENEZI CU MINE !