Dudu Andrei

Dudu Andrei

Salut, numele meu este Dudu Andrei și sunt antrenor personal la EliteGym Galați. Pasiunea pentru sport am moștenit-o de la tatăl meu care pe parcurs m-a îndrumat și pe mine să fac sport. Până să aleg unul le-am încercat aproape pe toate de la înot până la hochei.

Pe măsură ce am crescut pot spune că m-am îndrăgostit de fotbal, sport ce m-a ajutat să cresc, să mă dezvolt. Pot spune că sportul m-a disciplinat, m-a ajutat să fiu ceea ce sunt astăzi.

Cursul de antrenor personal l-am făcut la Fitness Scandinavia School, iar după ce am obținut certificarea am început să antrenez la EliteGym.

Pot spune că îmi place mult să lucrez cu oamenii, să îi ascult și să îi ajut să își îndeplinească până și cele mai îndrăznețe obiective. Pentru că în această meserie că să o numesc așa este foarte importantă evoluția, voi continua să mă perfecționez, să îmi îmbunătățesc atât calitățile de antrenor cât și abilitățile de comunicare și înțelegere.

Make your body a machine!

Specializari si Certificari

Specializare Post Universitara Nutritie, Galati
Cerificare Spinning® Certificat de Mad Dogg Athletics Bucuresti
Certificare FIT Pump, Rimini
Specializare XBody Fitness Training
Specializare Personal Trainer, Bucuresti
Specializare Indoor Cycling, Bucuresti

Hai la FIT Pump! Singurele greutăți pe care le vei întâlni, sunt cele din sală!

Fit Pump-ul poate fi considerat cel mai complet program de fitness de la ora actuală. Tot ceea ce trebuie să faci la clasa de Fit Pump este să alegi greutățile potrivite condiției tale fizice și să te pregătești pentru un program exploziv!

SAU VINO SA TE ANTRENEZI CU MINE !