George Milea

Personal Trainer, Instructor xBody

George Milea

Personal Trainer, Instructor xBody

Numele meu este Milea George,iar pasiunea pentru sport este elementul care mă poate descrie perfect. Acest lucru m-a făcut să urmez cursurile Facultătii de Educație Fizică și Sport,secția Kinetoterapie,atât pentru a-mi putea satisface atracția pentru acest curent,pe de o parte, dar și de a putea da ajutor în cazul accidentărilor survenite în urma antrenamentelor, pe de altă parte.

Dintotdeauna m-a pasionat Fitness-ul, mișcarea și dorința de a le insufla oamenilor motivația de a continua până ating rezultatele pe care și le-au dorit. Mă antrenez zilnic la EliteGym și întotdeauna descopăr lucruri noi în materie de sport, pe care doresc să le împărtășesc și celorlalți.Consider că dezvoltarea mea pe plan profesional are un curs prosper, având câte ceva nou de invățat zi de zi.

Specializari si Certificari

Specializari: XBody Training, Personal Training, Fitness
Specializare XBody Fitness Training
Specializare Personal Trainer

Hai la FIT Pump! Singurele greutăți pe care le vei întâlni, sunt cele din sală!

FIT Pump-ul poate fi considerat cel mai complet program de fitness de la ora actuală. Tot ceea ce trebuie să faci la clasa de Body Pump este să alegi greutățile potrivite condiției tale fizice și să te pregătești pentru un program exploziv!

Hai și tu la xBody! Rezultatele sunt spectaculoase!

Aparatul XBODY are la bază o tehnologie revoluționară și anume electrostimularea musculară, mai pe scurt EMS. Aceasta contractează mușchii în mod artificial, prin intermediul impulsurilor electrice. Din acest motiv, în timpul unei ședințe de antrenament de maxim 20 de minute pot fi lucrate 90% din grupele musculare, in profunzime. În funcție de rezultatele pe care vrei să le obții și de condiția ta fizică, antrenorul tau personal, din echipa Studio Grama, poate regla intensitatea antrenamentului pentru fiecare grupă musculara în parte.

SAU VINO SA TE ANTRENEZI CU MINE !