Ilie Luciana

Personal Trainer, Instructor Aerobic, Kangoo Jumps, Zumba

Ilie Luciana

Personal Trainer, Instructor Aerobic, Kangoo Jumps, Zumba

Numele meu este Ilie Luciana. Dintotdeauna am fost pasionată de sport ,dans și muzică. Fire energică și ambițioasă cred cu tărie că puterea de a ne schimba se găsește în fiecare dintre noi. Atât sănătatea fizică și mentală cât și o formă fizică excelentă pot fi obținute doar prin menținerea unui echilibru între o dietă sănătoasă,un antrenament eficient și o gândire pozitivă.În timpul antrenamentelor de grup îmi place să creez o atmosferă destinsă, plină de energie pozitivă, stimulându-i astfel pe cursanți să se detașeze de toate problemele cotidiene și să se concentreze pe obiective. Rezultatele oamenilor cu care lucrez sunt satisfacția mea personală.

Hai la Zumba! Pașii de dans sunt specialitatea mea!

Este un antrenament foarte eficient, antrenant,inspirat după muzica latino,mișcări unice de dans care facilitează învățarea rapidă și asigură bună dispoziție. Zumba folosește o fuziune de dansuri latino și internaționale creând astfel un antrenament eficient, dinamic și captivant.

Vino și tu la Kangoo Jumps! Testeză energia debordantă!

Slăbește prin sărituri de bună dispoziție! Kangoo Jumps este numele dat unor perechi de ghete prevazute cu arcuri si benzi de intindere. Caloriile consumate si tonusul muscular vizibil imbunatatit au transformat Kangoo Jumps intr-un nou sport de intretinere.

Hai la Aerobic! Mișcarea e foarte importantă pentru tine!

Vrei să găsești metoda ideală prin care să te distrezi, să te conectezi cu ceilalți și să arzi calorii? Este foarte simplu, aerobicul vine în sprijinul nevoilor tale deoarece este cea mai eficientă metodă de a dobândi o sănătate perfectă, a combate stresul și prelungirea vieții.

SAU VINO SA TE ANTRENEZI CU MINE !