Laura Mihalache

Personal Trainer, Spinning si Aerobic Instructor

Laura Mihalache

Personal Trainer, Spinning si Aerobic Instructor

Laura Mihalache , este numele meu și activez în cadrul clubului și echipei EliteGym Galați.

Am început sportul la o vârstă fragedă, 3 ani, din joacă și din pasiunea surorii mele. La 5 ani am câștigat prima competiție la Focșani ”mica gimnasta”. La vârsta de 9 ani am fost convocată la lotul de junioare de la Onești, am practicat gimnastică artistică timp de 14 ani. Sunt campioană națională și internațională cu echipă cât și individual. Iubesc acest sport și oricând, dacă m-aș putea întoarce în timp, aș face exact același lucru, cu toată inima.

Practic sportul din plăcere, dar și din obișnuință. Sunt o persoană deschisă, veselă, responsabilă, ambițioasă și ceea ce am învățat în sportul de performanță, să fiu fairplay. Să știu să pierd cu zâmbetul pe buze, să mă bucur de succesul colegilor sau concurenților, și să rămân motivată, să mă antrenez, să mă autodepășesc, să progresez.

Încerc să fiu un exemplu, atât în sala de antrenament la clasele pe care le predau, cât și în viața de zi cu zi. Promovez sportul, și îl recomand tuturor, indiferent de vârstă. la momentul actual sunt diverse discipline la care pot participa și persoane de 55, 60, 65 de ani. Fie că e în aer liber sau în sălile de fitness, atât pentru sănătatea fizică cât și cea psihică. Recomand părinților să îndrume copii către un sport, și dacă ajung să-l facă de performanță, cu atât mai bine, pentru dezvoltarea lor fizică, pentru educarea lor.

În prezent fac ceea ce mă reprezintă. Programul îmi este destul de încărcat, însă știu cât de greu mi-a fost să ajung aici azi, așa că mă încarc mereu cu energie pozitivă pentru a duce toate proiectele la bun sfârșit. împărtășesc experiența mea de sportivă de performanță, și arăt că lucrurile bune vin celor ce muncesc mult și își doresc din tot sufletul.

Specializari si Certificari

Campion National de Gimnastica
Specializare Post Universitara Nutritie
Cerificare Pilates Coreography , Bucuresti
Specializare Step Aerobic Rimini
Certificare Bosu MasterClass, Bucuresti
Certificare Terra Core, Fitness Training, Bucuresti
Cerificare Spinning® Certificat de Mad Dogg Athletics Bucuresti
Specializare XBody Fitness Training
Specializare Personal Trainer

Hai la Aerobic! Mișcarea e foarte importantă pentru tine!

Vrei să găsești metoda ideală prin care să te distrezi, să te conectezi cu ceilalți și să arzi calorii? Este foarte simplu, aerobicul vine în sprijinul nevoilor tale deoarece este cea mai eficientă metodă de a dobândi o sănătate perfectă, a combate stresul și prelungirea vieții.

Hai la Spinning! Vino să pedalezi cu mine!

Îți plăcea să te plimbi cu bicicleta când erai copil? Experimentează aceeași bucurie pe care o simțeai atunci și bucură-te de beneficiile pe care le are această disciplină asupra organismului tău! Haine confortabile de antrenament, o sticlă de apă și un simț al aventurii sunt tot ce ai nevoie pentru a începe.

SAU VINO SA TE ANTRENEZI CU MINE !