Mircea Moraru

Personal Trainer, Instructor Spinning,Tae Bo si Bag Box

Mircea Moraru

Personal Trainer, Instructor Spinning,Tae Bo si Bag Box

Sunt Mircea Moraru. Îmi place să motivez oamenii să facă sport, să evolueze, să își forțeze limitele, să înțeleagă că sportul înseamnă sănătate și frumusețe, mai ales că oamenii frumoși sunt mai fericiți. Sunt Master Trainer la EliteGym Galați și petrec 12 ore în sală zilnic. În fiecare zi mă antrenez și antrenez. Creez programe personalizate pentru fiecare client. Susțin ore de Tae Bo, BagBox și Spinning în fiecare zi, cu plăcere maximă.

Am absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport(Profilul Kinetoterapie) și am practicat karate kyokushin, patinaj viteză și fotbal. Fac sport dintotdeauna. Cu pasiunea,
perseverență și bucuria pe care orice sportiv le cunoaște foarte bine.

Pe scurt…sportul este viața mea.

Specializari si Certificari

Specializare Post Universitara Nutritie
Certificare Masterclass International Tae Bo Barcelona
Certificare Body Pump, Rimini
Certificare Bag Boxing, Bucuresti
Certificare Instructor de Group Training Roma
Cerificare Spinning® Certificat de Mad Dogg Athletics Bucuresti
Specializare XBody Fitness Training
Certificare Terra Core Fitness Sistem, Bucuresti
Certificare Personal Trainer
Creator BodyWorkout Fitness Training

Hai la Bag Boxing dacă ai avut o zi dificilă!

Bag boxingul este un stil de freestyle combat, în care lovești cu pumnii și picioarele într-un sac de box de 1,80 m, pe ritmuri antrenante de muzică electro, hip-hop sau rap. Bag Boxingul este un sport care solicită mai multe grupe musculare în același timp, și poate fi practicat cu ușurință și de către femei.

Hai la Tae Bo! Vino să ardem calorii împreună!

Tae-Bo se axeaza in special pe ideea de mentinere a tonusului muscular si a greutatii, mai degraba decat pe cea de lupta sau autoaparare. Vei gasi insa in acest program de fitness elemente care iti vor aminti de loviturile rapide ale practicantilor de arte martialeşi iti vei lucra bratele prin miscari specifice boxului

Hai la Spinning! Vino să pedalezi cu mine!

Îți plăcea să te plimbi cu bicicleta când erai copil? Experimentează aceeași bucurie pe care o simțeai atunci și bucură-te de beneficiile pe care le are această disciplină asupra organismului tău! Haine confortabile de antrenament, o sticlă de apă și un simț al aventurii sunt tot ce ai nevoie pentru a începe.

SAU VINO SA TE ANTRENEZI CU MINE !