Tratamente de Estetică Corporală vs. Antrenamentele în Sala de Fitness

Tratamente de estetică corporală, masaj, antrenamente intense în sala de fitness, orice ai alege un lucru e cert, îți dorești să arăți și te simți bine în propriul corp. Metodele prin care îți poți remodela corpul sunt din ce în ce mai diverse, însă pentru a obține rezultatele dorite, mai ales în zonele la care trebuie să lucrezi intens în sala de fitness, trebuie să optezi și pentru tratamentele de remodelare corporală.

Clinica InterBeauty – https://interbeauty.ro/ împreună cu EliteGym, îți prezintă avantajele pentru care este bine să alegi una dintre metodele de remodelare sau să le combini pentru efecte cu adevărat vizibile.


Procedurile de remodelare corporală includ tratamente care se realizează cu aparate ultra-moderne care au rolul de a te ajuta să îți scuptezi corpul, să elimini celulita și țesutul adipos. Mai mult, dacă îți dorești un corp tonifiat, mai ales în zonele în care, oricât te-ai strădui nu reușești să ai aspectul dorit, trebuie să apelezi la tratamentele de estetică. Clinica InterBeauty își oferă servicii integrate de frumusețe pentru slăbire profesională: LaserLipolift-https://interbeauty.ro/hr77-laserlipolift/ , Ultraporație: ultrasunete de intensitate mare și frecvență joasă ce diminueaza în volum celulele grase datorită efectului termic și vibrațional, și Remodelare Ultratone – https://interbeauty.ro/ultratone-futura-pro/#RemodelareAnticelulitic. De asemenea, în cadrul clinicii InterBeauty vei avea parte de tratamente personalizate anticelulitice și antivergeturi, cum ar fi: EndoRadioMag, X Wave, Radiofrecvență Multipolară, Lymphastim, Epilare Definitiva cu Laser – https://interbeauty.ro/epilare-defintiva-laser-mantis-hr808/ sau tratamente de tonifiere și lifting corporal.

Pentru a obține rezultate optime, trebuie să consulți experții InterBeauty, iar ei te vor ajuta cu un plan de tratament bine gândit, un plan pliat pe necesitățile țesutului tău adipos. Antrenamentele în sală își ating rolul atunci când te dedici acestora, mergi de cel puțin două ori pe săptămână și ai o alimentație echilibrată. Antrenamentele intense și regulate îți vor garanta un corp suplu. Sportul este cel mai bun aliat al corpului tău și cea mai sănătoasă metodă prin care îți poți atinge obiectivele de slăbire și tonifiere.
În plus, pe lângă arderea grăsimilor și eliminarea celulitei, aspecte care pot fi cu ușurință obținute și prin procedurile de remodelare corporală, sportul are un alt avantaj major: dezvoltă musculatura corpului.

 

Alege antrenamentele la: Zumba, Aerobic, FIT Pump, Tae Bo, Kangoo Jumps, Spinning sau optează pentru antrenamentele alături de un Personal Trainer.

La EliteGym – https://elitegym.ro/ lucrăm în fiecare zi pentru ca tu să te bucuri de antrenamente personalizate, o stare de satisfacție după fiecare antrenament și dorința de a fi mai bun, în fiecare zi. Alege cel mai mare club de fitness din orașul tău, cu peste 2000 mp, instructori de top cu atestări internționale, echipamente cardio ultramoderne, sonorizare și lumini concepute
ca fiecare antrenament să fie o adevărată experiență. Alege antrenamentele în sala de fitness sau procedurile de remodelre corporală și bucură-te de un aspect fizic de care ești mulțumit.

Sau combină cele două tipuri pentru ca rezultatele să fie mult mai repede vizibile!

Vino la EliteGym și la clinica InterBeauty pentru că vara vine mai repede decât te-ai așteptat.

Cu drag, Echipele EliteGym https://elitegym.ro/ si InterBeauty Clinic Galati https://interbeauty.ro/!