Trendurile în fitness din 2020 au sosit la EliteGym Galați

EliteGym știe cât de importantă este mișcarea pentru tine, și modul în care tu te antrenezi este prioritatea noastră. Conform noilor trenduri în fitness, pentru 2020, EliteGym s-a axat pe îmbunătățirea modului în care tu faci sport, mergând tot mai mult către a-ți digitaliza antrenamentul.

De curând, EliteGym a primit cu entuziasm în marea familie a pasionaților pentru mișcare noi echipamente cardio care au menirea de a face experiența în fitness cât mai plăcută. 25 de echipamente cardio noi, marca Matrix au fost instalate cu multă migală în sala de fitness de la Galați.

Iată care sunt noutățile și vedetele sălii de fitness în acest moment, adaptate tendințelor din 2020:

Biciclete verticale, orizontale și medicale marca Matrix

Performantele dinamice ale acestor biciclete vă ajută să atingeți cele mai înalte obiective cu mișcări naturale și simple. Consola 7Xi, cu care sunt dotate bicicletele, include un ecran tactil de 10″ și două difuzoare de 3 wati integrate, conectivitate la internet WiFi, sistem de operare Android, tehnologie Polar pentru a detecta ritmul cardiac, modul de economisire a energiei, port USB, conectivitate Bluetooth precum si echipament ce suplimenteaza aportul de oxigen necesar sportivului! Ai putea spune că fiecare echipament cardio are aer conditionat :)!

Ascent Trainer
Aparatul eliptic  A7XI produs de concernul Johnson Health Tech, combină cele mai avansate tehnologii și fabricat din cele mai bune materiale și componente. Producția acestei companii este onorată cu multe premii prestigioase, este furnizor permanent al cluburi de fitness (Gym Gold, LA Fitness, SNAP Fitness), rețea de  hoteluri (Hayatt, Four Seasons, Hilton), servicii guvernamentale (poliție și pompieri din SUA) centre de reabilitare. Aceste echipamente permit modificări ale unghiului de înclinare, precum și a lungimii pasului în timpul antrenamentului.

Eliptic Trainer
Echipamentele care reproduc mișcarea naturală sunt printre noile vedete ale sălii. Compatibile cu majoritatea smartphone-urilor și tabletelor pentru video, audio, încărcare și selecție pe ecran, aceste sisteme te ajută să îți monitorizezi în timp real antrenamentul.

Benzi de alergare
EliteGym și-a îmbunătățit echipamentele cu 10 benzi de alergare noi, din gama Matrix. Interfața app personalizat conceput special pentru fitness, oferă utilizatorilor un acces ușor la social media și la conținut web. Benzile de alergare sunt dotate cu transmitator de date wireless, integrat, pentru folosirea împreună cu Sistemul de Management Asset. De asemenea, benzile dispun de climatizare personală în 3 trepte integrată, iar ajustarile de viteza si inclinare se pot face printr-un acces rapid de pe crossbar, touch.

Acum vei trăi o experiență premium în materie de fitness. Consolele au implementat programul Sprint 8, și dispun de tehnologia necesară pentru a-ți monitoriza în timp real antrenamnetul și efortul în timp real, ajutând la îndeplinirea obiectivelor sub coordonrea antrenorului. Mai mult, noile echipamente permit conexiunea la aplicația MyZone implementată pentru clasele de Spinning prin Spinning Push Performance. Noile echipamente permit descărcarea datelor de antrenament și monitorizarea zilnică, lunară, anuală pe aplicația EliteGym.

Vino și tu să te bucuri de echipamente de ultimă generație, bucurie în mișcare și programe dedicate nevoilor tale în materie de fitness!