Trucuri pentru un slăbit sănătos și rapid

Poate de multe ori simți că toate acțiunile pe care le faci pentru a slăbi, nu îți oferă rezultatele dorite. Ești foarte atent la ceea ce mănânci, dar cu toate acestea nu reușești să dai nici un kilogram jos, ba mai mult acumulezi kilograme, oricât de atentă ești la ceea ce mănânci.

Probabil te întrebi unde greșești, ce nu faci bine. Iată câteva trucuri de care trebuie să ții cont pentru a nu lua în greutate.

1.Mănânci prea consistent

Este adevărat că mâncatul trebuie să ne facă plăcere, însă nu trebuie să îți faci un obicei din asta. Mănânci pentru a trăi, și nu trăiești pentru a mânca. Este bine să conștientizezi că mâncarea este doar sursa noastră de energie, nu un motiv de bucurie infinita. De asemenea, ronțăielile și gustările de tip junk food ar trebui eliminate, fără niciun tip de scuză. Ceea ce este important! Acordă timp momentului în care mănânci, simte fiecare aromă, și nu încerca să corelezi mâncatul cu alte activități, ca privitul la televizor în timp ce mănânci.

Bea suficientă apă

Se poate întâmpla foarte ușor ca organismul nostru că confunde senzația de a bea apă, cu cea de a mânca. Este foarte important să te menții hidratat întreaga zi, și să consumi în medie 30 ml per fiecare kilogram. Așa îți asiguri hidratarea pentru întreaga zi, și vei evita situațiile permanente de foame. Consumul de apa reduce balonarea si combate retentia de apa si, cel mai important, susține eliminarea toxinelor din organism și accelerează metabolismul.

Aveți grijă la câte mese consumați

Se spune că mesele mici si dese, deja au devenit un mit. De ce? Pentru că riști să consumi mai mult decât are nevoie organismul tău, iar nivelul de insulină crește. Este neadevărat faptul că mesele dese, accelerează metabolismul. Chiar si in aceste conditii, mesele mici si dese nu permit organismului sa demareze procesul de slabire.

Nu deveni obsedat de o alimentație sănătoasă

Uneori, te focusezi atât de mult pe a mânca sănătos, încât pierzi din vedere mai multe aspecte. Nicio obsesie nu este sănătoasă, și nu-ți aduce satisfacții. Ba mai mult, te concentrezi pe amânca sănătos, pe a identifica tot felul de alimente minune, pe rețete de detoxifiere sau din ce ai mai auzit de la prieteni că e sănătos, încât riști să te îngrași consumând din fiecare aliment pe care îl consideri sănătos, câte poțin. Nu își crea obsesii, conumă alimente sănătoase, la fiecare masă și nu pune accent pe mâncat, ci doar pe energia pe care ți-o dă hrana pentru a îndeplini toate activitățile pe care le ai de făcut.

Faceți-vă poze înainte și după, și caută povești de succes

Această tehinică funcționează foarte bine și este un factor motivator extrem de important. Iar atunci când simți că motivația te cam părăsește, încearcă să te identifici în poveștile oamenilor care au slăbit miracolos, care au avut ambiție și au respectat totul ca la carte pentru a-și atinge scopul. Urmariti-va progresul si urmariți și evoluția unor persoane care au pornit din același punct ca dumneavoatră. De asemenea, fotografiile cu tine înainte de a te apuca de slăbit și după o săptămână, o lună, un an, vor funcționa foarte bine.

Ai nevoie doar de motivație și încredere în forțele proprii.