Valentine’s Fitness Games!

Trăiește iubirea pentru mișcare cu EliteGym!

Dacă te-ai săturat de inimioarele care plutesc peste tot în jurul tău, de prea multe dulcegării care nu fac altceva decât să îngrașe, e timpul să redescoperi dragostea pentru mișcare! Iubește-ți corpului, dăruiește-i antrenamente care îl mențin în formă și care-ți fac inima să vibreze.
La EliteGym Brăila sărbătorim iubirea într-un mod atipic, cu multă mișcare la maratonul dragostei pentru mișcare! Pe 16 februarie sunteți așteptați să vă bucurați de sport, de energie și de cele mai frumoase antrenamente.
Începem la ora 10:00 cu Functional Training alături de Nicoleta. O reinterpretare a metodelor de antrenament clasic, în contextul actual. Ne folosim greutatea corpului, acest tip de antrenament te pregătește practic pentru orice tip de solicitări de ordin fizic de zi cu zi.
Tot la 10:00 se desfășoară și clasa de Spinning alături de Bogdan, la care ne antrenăm inima și ne bucurăm intens de călătoria pe care o facem, pe bicicletă. O sticlă de apă, un prosop și multă voință, iar antrenamentul poate începe.
La 10:50 dăm startul unei clase pline de energie și trăim cu intensitate orice exercițiu, alături de George Burlui. La FIT Pump ne concentrăm pe tonifierea întregului corp, folosind greutăți ca: gantere, haltere și mingi, iar distracția va fi garantată.
O nouă clasă de Spinning este pe cale să înceapă tot de la ora 10:50, alături de George Dragomir.
Energie, muzică vibrantă și antrenamente care te fac să mai revii pentru a te bucura de călătorii fascinante.
La ora 11:40 ești invitată să simți energia, exuberanța și distracția de la clasa de Zumba! Aducem atmosfera trepidantă de pe ritmurile de dans internaționale, la EliteGym. Nici nu vei simți că depui efort, ci totul va fi ca o seară petrecută alături de prietene în club.
De la 13:00 ne bucurăm împreună de cel mai intens antrenament, circuite deosebite și probe desprinse din Exatlon. CrossFit Challenge – Curse intense, țipete de bucurie și emoția unei competiții neașteptate alături de echipa EliteGym Brăila.
Intrarea la maratonul iubirii este gratuită pentru clienții EliteGym, iar pentru cei care vin din exterior, taxa de participare la o zi dedicată mișcării este de 25 de lei.
Vino și tu să îți antrenezi inima, să o faci să vibreze pentru ceea ce contează cu adevărat și să te bucuri de mișcare alături de cei dragi, cei pentru care inima ta trebuie să fie sănătoasă!

www.elitegym.ro