XBody

DE CE XBody ?

SLĂBIRE ȘI TONIFIERE

xBody este cea mai bună metodă pentru tonifiere, slăbire, dureri de spate și prevenirea afecțiunilor cardiace. Avand în vedere că este un antrenament complet de consolidare a musculaturii, modul în care organismul folosește caloriile se transformă. Este un instrument foarte eficient pentru pierderea în greutate și eliminarea grăsimilor în exces prin modificarea metabolismului bazal. De aceea, sunt suficiente doar 2 sedințe în fiecare săptămână. În plus, cu ajutorul xBody crești cu ușurință masa musculară. Electrozii sunt plasați direct pe corp pentru fiecare grupă majoră de muschi, astfel încât toate impulsurile își ating obiectivul.

ECONOMISEȘTI TIMP

Dacă nu ai sufiecient timp pentru a merge regulat la antrenamentele de Fitnesss, xBody este soluția cea mai simplă. Pentru că îți vei antrena toate grupele de mușchi în doar 20 de minute.Și dacă ai nevoie de mai multă stimulare într-o anumită zonă, aparatul poate seta o intensitate mai mare doar pe zonă cu probleme. Acum este mult mai ușor să ai grijă de felul în care arăți, într-un timp scurt, printr-un antrenament eficient, cu rezultate vizibile. Cu xBody, 20 de minute de antrenament sunt echivalentul a 6-7 ore de antrenament intens, consumi 500 calorii în timpul antrenamentului și 2000 calorii în urmatoarele 24-48 ore.

AMELIOREAZĂ DURERILE DE SPATE

Electroliții sunt aplicați pe musculatură, aceștia susținând coloana vertebrală. Cu EMS, mușchii posteriori ai trunchiului devin mai puternici și durerile de spate se ameliorează.În plus, sistemul xBody îmbunătățește sistemul cardiovascular și sistemul circulator al sângelui. Iar dacă ai nevoie să crești rezistența, sitemul xBody este soluția. Acesta sporește mult puterea și îmbunătățește rezistența.

Intrebari des intalnite

Aparatul XBODY are la bază o tehnologie revoluționară și anume electrostimularea musculară, mai pe scurt EMS. Aceasta contractează mușchii în mod artificial, prin intermediul impulsurilor electrice. Din acest motiv, în timpul unei ședințe de antrenament de maxim 20 de minute pot fi lucrate 90% din grupele musculare, in profunzime. În funcție de rezultatele pe care vrei să le obții și de condiția ta fizică, antrenorul tau personal, din echipa Studio Grama, poate regla intensitatea antrenamentului pentru fiecare grupă musculara în parte.

Ședințele de antrenament prin electrostimulare musculară nu solicită absolut deloc articulațiile și asta deoarece nu se lucrează deloc cu greutățile mari din sala de fitness. Musculatura este foarte intens lucrată numai cu impulsurile transmise de aparat. În plus, noi folosim doar accesorii de fitness care ajută la menținerea pozițiilor corecte în timpul antrenamentului.

Impulsurile transmise de aparatul xBody nu sunt deloc dureroase. Antrenorul dumneavoastra personal vă va regla aparatul în funcție de condiția fizică, astfel încât antrenamentul să se desfăşoare într-un cadru foarte plăcut şi vă crează o stare generală excelentă după terminarea antrenamentului.

Sigur că da. Antrenamentul de xBody îți oferă beneficii maxime atunci când combini exercițiile statice cu cele dinamice. Mișcările sunt aceleași exerciții de bază din antrenamentele clasice de fitness sau aerobic. Cu diferența ca în timp ce la sală folosim ca instrumente de antrenament greutăți, aparate, benzi de alergare, X-body folosește impulsul electric transmis de aparat.

De cele mai multe ori, da. În timpul unui antrenament de xBody se solicită toți mușchii. Antrenamnetul este foarte intens, de aceea febra se poate resimți accelerat in primele sedințe, urmând ca apoi să dispară.

În funcție de obiectivele pe care ți le setezi, ai posibilitatea pentru a opta între o sedință și nu mai mult de 5. Deoarece antrenamentul este intens și corpul are nevoie de odihnă pentru a se regenera este recomandabil să faceți o pauză de 3 zile între ședințe. Bineînțeles că, în funcție de pregatirea fizică a fiecaruia si de recomandările antrenorului personal, numărul de ședințe poate crește, dar nu la mai mult de 3 pe săptămână.