DE CE ELITEGYM ?

LIBERTATE DE MISCARE

Acum ai spațiul necesar pentru ca antrenamentele tale să se desfășoare în condiții sigure și bune. EliteGym îți pune la dispoziție o suprafață de 2000 mp. pentru tine.

ECHIPAMENTE PERFORMANTE

La EliteGym vei găsi echipamente moderne și performante, sisteme de ventilație, lumini și audio pentru a crea atmosfera perfectă pentru antrenamentele tale.

DIVERSITATE IN ANTRENAMENTE

EliteGym îți pune la dispoziție peste 10 discipline dar și posibilitatea de a te antrena singur sau ghidat de un antrenor personal care te va ghida cu sfaturi și multă motivație.

Programe de antrenament pentru cei mici

Dacă micuțul tău este o fire energică și dorești să își consume energia într-un mod benefic, la EliteGym găsești clase destinate pentru copilul tău. La Judo Kids capătă deprinderi ca: autodisciplina, perseverența, spiritul de echipa și respectul pentru ceilalți. De asemenea, ZUMBA Kids este o clasă destinată copiiilor care iubesc dansul, mișcarea și le place să își demonstreze abilitățile în fața tuturor.

PRIETENIE

EliteGym este locul în care prietenia este la ea acasă. Fie că vorbim despre relația care se crează între traineri și clienți sau între abonați, la EliteGym descoperi faptul că toata lumea împărtășește o pasiune comună, pasiunea pentru sport. Te vei integra foarte repede în atmosferă, vei socializa și îți vei face prieteni care te vor ajuta să îți atingi obiectivele.

ACCESIBILITATE

La EliteGym este foarte ușor să ajungi! Ne găsești în clădirea Winmarkt Galați sau Winmarkt Brăila, în interiorul complexului comercial. Vei fi întâmpinat cu zâmbete și toată determinarea de care ai nevoie pentru a începe un nou antrenament.